لایو چیست؟

کلمه لایو به معنای  زنده است. اما لایو در دنیای دیجیتال و اللخصوص شبکه های اجتماعی بمعنای پخش برنامه زنده است. در دنیای کامپیوتر و اینترنت پلتفرم های مختلفی وجود دارند که بصورت زنده و مستقیم می توانند اتفاقات را پوشش دهند و به هزاران نفر دیگر نشان دهند.

شما برای دیدن یک مسابقه فوتبال بصورت زنده به تلویزیون مراجعه می کنید و برنامه را صرفا با چند لحظه تاخیر می توانید مشاهده کنید.

قابلیتی که نرم افزار اینستاگرام مهیا کرده دقیقا همین کار را انجام می دهد با این تفاوت که در پخش زنده اینستاگرام یا همان لایو،این شخص شما هستید که به راحتی می توانید اتفاقات خود را بصورت زنده با بقیه به اشتراک بگذارید و دنبال کنندگان شما(فالوورها) ویدئوی شما را مشاهده می کنند.

اینستاگرام این قابلیت را در سال ۲۰۱۶ راه اندازی کرد.

برای استفاده از این قابلیت کافی است مراحل زیر را طی کنید:

 

۱- نرم افزار اینستاگرام خود را باز کنید

۲- روی نماد علامت بعلاوه “+” در گوشه سمت راست بالای صفحه اصلی ضربه بزنید. , و یا اینکه ، می توانید با کشیدن انگشت به چپ به صفحه مشابه برسید.

 

۳٫ پس از ضربه زدن به علامت بعلاوه یا کشیدن انگشت به چپ ، به صفحه پست جدید منتقل می شوید . در نوار منو در پایین صفحه ، انگشت خود را تا انتها به راست بکشید تا Live را انتخاب کنید .

 

۴٫ صفحه دوربین باز می شود. در سمت چپ ، روی نماد چهار خط ضربه بزنید تا یک عنوان به ویدیوی زنده خود اضافه کنید. همچنین می توانید روی نماد یک حلقه که قلب آن وجود دارد ضربه بزنید تا ویدیوی شما به عنوان جمع آوری کمک مالی تبدیل شود.

۵٫ وقتی برای پخش زنده آماده شدید ، روی نماد دایره در پایین صفحه ضربه بزنید تا زنده شوید. به دنبال کنندگان فعال اطلاع داده می شود که شما اکنون زنده هستید. همانطور که دنبال کنندگان شروع به تماشای ویدیوی زنده شما می کنند ، نام کاربری آنها را در پایین مشاهده خواهید کرد.

۶٫ برای پایان دادن به یک ویدیوی زنده ، روی “X” در گوشه سمت راست بالا ضربه بزنید و در پنجره بازشو End Now را انتخاب کنید . پس از پایان ویدیوی زنده ، اینستاگرام به شما نشان می دهد که چند نفر ویدیوی شما را مشاهده کرده اند و به شما این امکان را می دهد که ویدیو را در ۲۴ ساعت آینده به اشتراک بگذارید تا کسانی که آن را از دست داده اند بتوانند آن را از طریق استوری های اینستاگرام شما مشاهده کنند. یا ، می توانید حذف ویدیو را انتخاب کنید .

۷٫ شما فقط می توانید با شخصی که از قبل ویدیوی زنده شما را تماشا می کند ، به صورت زنده زندگی کنید. اما ، می توانید فردی را دعوت کنید تا به ویدیوی زنده شما بپیوندد که قبلاً تماشا نکرده است – برای انجام این کار ، نام کاربری خود را وارد کنید ، روی دکمه حلقه کنار نام او ضربه بزنید و ارسال درخواست را انتخاب کنید .

۸٫ هنگامی که آنها درخواست شما را پذیرفتند ، ویدیوی آنها باید در کنار شما در یک صفحه تقسیم شده ظاهر شود. برای حذف دوست خود از ویدیوی زنده ، روی “X” در سمت چپ بالای صفحه وی ضربه بزنید .

۹٫ برای پایان دادن به ویدیوی زنده خود ، روی “X” در گوشه سمت راست بالا ضربه بزنید و در پنجره بازشو گزینه End Now را انتخاب کنید . پس از پایان ویدیوی زنده ، اینستاگرام به شما نشان می دهد که چند نفر ویدیوی شما را مشاهده کرده اند و به شما این امکان را می دهد که ویدیو را در ۲۴ ساعت آینده به اشتراک بگذارید تا کسانی که آن را از دست داده اند بتوانند آن را از طریق استوری های اینستاگرام شما مشاهده کنند. یا ، می توانید حذف ویدیو را انتخاب کنید .

امتیاز به مطلب

درباره ی arsalan karimi

همچنین ببینید

راهکار های افزایش سرعت وب سایت

روش های افزایش سرعت یک وب سایت

فهرست مطالب1 ۱ –  طراحی وب سایت را بهینه انجام دهیم :2 ۲ – طراحی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 1 =