مواردی که قبل از طراحی سایت باید انجام داد

مواردی که قبل از طراحی سایت باید انجام داد

برای داشتن یک وب سایت خوب و بهینه باید مواردی را قبل از انجام طراحی سایت و حین آن جمع آوری کنید که در اینجا یک نقشه راه اساسی برای شروع کار شما آمده است: 

  1. اهداف و مخاطب هدف خود را مشخص کنید.
  2. درباره رقبای خود تحقیق کنید و الهام بگیرید.
  3. یک Wireframe را ترسیم کنید یا یک طرح بصری از ساختار وب سایت خود ایجاد کنید.
  4. طرح، رنگ و تایپوگرافی مناسبی را انتخاب کنید که با برند شما همسو باشد.

اهداف و مخاطب هدف طراحی سایت:

اهداف طراحی وب سایت ممکن است بسته به هدف وب سایت متفاوت باشد و همچنین شناسایی مخاطبان هدف برای برآوردن نیازها و انتظارات آنها کمک می کند. هنگام تعیین مخاطب هدف خود عوامل زیر را در نظر بگیرید

  • نمایش برند: طراحی وب سایتی که هویت و ارزش های برند را منعکس و تقویت کند.
  • ارائه اطلاعات: ایجاد بستری برای به اشتراک گذاری اطلاعات در مورد محصولات، خدمات یا یک موضوع خاص.
  • تبدیل های محرک: طراحی یک وب سایت با هدف تبدیل بازدیدکنندگان به مشتری، مشترک.
  • افزایش تجربه کاربری: ایجاد یک وب سایت کاربرپسند برای اطمینان از تجربه مثبت برای بازدیدکنندگان.
  • افزایش تعامل: تشویق بازدیدکنندگان به تعامل با وب سایت از طریق مواردی مانند نظرات، اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی و نظرسنجی.
  • جمعیت شناسی: سن، جنسیت، موقعیت مکانی، زبان، شغل و سایر عوامل جمعیت شناختی مرتبط.
  • روانشناسی: علایق، ترجیحات، ارزش ها، نگرش ها و رفتارهای مخاطب هدف شما.
  • اهداف کاربر: درک کنید که مخاطب هدف شما با بازدید از وب سایت شما در تلاش است به چه چیزی دست یابد.
  • نیازهای کاربر: مشکلات، چالش‌ها یا خواسته‌هایی که مخاطبان هدف شما دارند و وب‌سایت شما می‌تواند به آنها رسیدگی کند، شناسایی کنید.

چگونگی تحقیق در مورد رقبای وب‌سایت

  1. رقبای خود را شناسایی کنید: با تهیه لیستی از مشاغل یا سازمان هایی که محصولات یا خدمات مشابهی را ارائه می دهند، شروع کنید.
  2. از وب‌سایت‌های آن‌ها بازدید کنید: برای بررسی وب‌سایت‌ها و  تجزیه و تحلیل عناصر طراحی، طرح‌بندی، محتوا و تجربه کلی کاربر وقت بگذارید. به عواملی مانند جذابیت بصری، برندینگ، جوابدهی و استفاده از ویژگی های تعاملی توجه کنید.
  3. نقاط قوت و ضعف را ارزیابی کنید: ارزیابی کنید که چه جنبه هایی در مورد وب سایت رقبای خود تاثیرگذار و موثر می دانید. نقاط قوت آنها را از نظر طراحی، عملکرد و تجربه کاربری شناسایی کنید. به‌علاوه، نقاط ضعف یا زمینه‌هایی را که فکر می‌کنید می‌توانید تجربه بهتری ارائه دهید، یادداشت کنید.
  4. بازخورد و نظرات مشتریان را تجزیه و تحلیل کنید: به دنبال نظرات مشتریان، توصیفات یا بازخوردهای مربوط به وب سایت رقبای خود باشید. از این طربق می توانید نقاط ضعف و قدرت سایت را از دید مخاطبین بیاید.
  5. با روندهای صنعت همراه باشید: از پیشرفت های که در صنعت خود رخ داده با خبر می شوید. این به شما کمک می‌کند تا تکنیک‌ها و ویژگی‌های طراحی نوآورانه‌ای را که رقبای شما ممکن است به کار گرفته باشند، شناسایی کنید.
  6. به دنبال بینش های حرفه ای باشید: با یک متخصص طراحی وب یا آژانس مشورت کنید که می تواند تجزیه و تحلیل بهتری از طرح های رقبای شما ارائه دهد و پیشنهاداتی در مورد نحوه متمایز کردن خود از سایر رقبا ارائه دهد.

طراحی wireframe

  1.  Layout: به چیدمان بخش ها و عناصر مختلف وب سایت اشاره دارد. این شامل موقعیت و ترتیب هدر، منو، بخش های محتوا، نوار کناری و پاورقی است. طرح باید از نظر بصری جذاب باشد.
  2. رنگ: رنگ یک وب سایت نقش تعیین کننده ای در طراحی کلی بصری دارد. پالت رنگی را انتخاب کنید که نشان دهنده هویت برند باشد و تجربه کاربری را افزایش دهد. استفاده از رنگ های متضاد برای عناصر مهم و حفظ ثبات در سراسر وب سایت در نظر بگیرید.
  3. تایپوگرافی: انتخاب تایپوگرافی به خوانایی و زیبایی وب سایت کمک می کند. فونت هایی را انتخاب کنید که به راحتی خوانده شوند، با هویت برند سازگار باشند و به خوبی با هم کار کنند. به اندازه فونت ها، فاصله بین خطوط و استفاده از عناصر قالب بندی مانند سرفصل ها، زیرعنوان ها و متن بدنه برای ایجاد سلسله مراتب واضحی از اطلاعات توجه کنید.
  4.  عناصر بصری: عناصر بصری مانند تصاویر، آیکون ها، تصاویر یا فیلم ها را برای افزایش جذابیت بصری و جذب کاربران ترکیب کنید. از تصاویری با کیفیت بالا و مرتبط با محتوا و همسو با موضوع کلی طراحی استفاده کنید. اطمینان حاصل کنید که تصاویر برای بارگذاری سریع بهینه شده اند.
  5.  فضای سفید: فضای سفید به عنوان فضای منفی شناخته می شود، فضای سفید به مناطق خالی اطراف و بین عناصر در یک صفحه وب اشاره دارد. این به بهبود خوانایی، تمرکز و وضوح بصری کمک می کند. از فضای سفید کافی استفاده کنید تا ظاهری تمیز و مرتب به وب سایت بدهید.
به یاد داشته باشید، طراحی بصری یک وب سایت باید با هویت برند، مخاطبان هدف و هدف کلی سایت هماهنگ باشد. باید از نظر بصری جذاب، کاربر پسند باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *